Sportief september weekend

Bewogen weekend voor Petersport (25-26 september 2021)
Er was weer van alles te doen op hardloop gebied dit weekend. Het was weer als vanouds.
Zaterdag waren Marit en Geartsje actief bij de halve marathon van Thesinge. En dat was niet voor niets. Geartjsje won de wedstrijd overtuigend en is inmiddels in goede vorm voor de hele marathon op Terschelling in november. Marit maakte haar officiële halve marathon debuut en werd verdienstelijk 7e van de dames.
Beide dames waren op zondag ook alweer actief. Marit bij de kardingerun ( waar ook Jaap werd gespot met zijn dochters) met haar gezin en Geartjsje met haar man bij de cityrun,waar ook Henry, Peter P., Robert D. En Thom actief waren.
Bart liep op zondag voor KiKa een 15 kilometer in zijn eigen omgeving, hij had een mooi bedrag opgehaald voor de kinderen met de vreselijke ziekte kanker. Het grootste nieuws kwam dit weekend uit Duitsland, waar Karin de marathon van Berlijn liep. Onder warme omstandigheden liep ze een keurige marathon. Gefeliciteerd.
Op naar nieuwe doelen allemaal met heel veel plezier daarin.

Karin:

Trots

Ik heb 'em! Vraag niet hoe, ik weet niet precies hoe het gelukt is. Der Himmel über Berlin war viel zu sonnig. Het was 25 graden en volle zon. Veel te warm. De eerste helft ging nog wel, de tweede helft werd lijden. De knop maar om en accepteren. Het doel werd uitlopen, ongeacht in welke tijd. Lopen, wandelen, drinken, koelen, eten en zo ben ik erdoorheen gekomen. En door de steun van de familie natuurlijk. Tranen in de ogen toen ik Jasper en de kinderen bij de Brandenburger Tor zag staan. Heel trots.

Geartsje:

Ik zou het rustig aan doen, yeah right dachten mijn benen, mooi niet dus. 18,5km lang lag ik 2e toen de nummer 1 ingehaald, dankzij 2 mannen die me op sleeptouw namen (nogmaals VEEL dank), laatste stuk mocht ik zelf afmaken. Ben best wel heel blij met deze overwinning en ook met de tijd (2e tijd ooit).