De trainer (s)

De trainingen worden gegeven door Peter Pettinga.

Peter is na zijn rijke voetbalcarrière bij VV Grijpskerk fanatiek gaan hardlopen. Ondertussen heeft Peter vele wedstrijden gelopen en menig maal zichzelf verbeterd op diverse afstanden.

Door ervaring en een aantal cursussen heeft Peter het trainerschap opgepakt en traint hij nu de loopgroep op de maandagavond en donderdagavond.

Ook trainde hij de lopers van Loopgroep Bedum ( juli 2013- januari 2020)

Hootepunt: Hamburg marathon 2011: www.youtube.com Hamburg marathon 2011

Peter van der Zee:

Peter traint al jaren mee en mist geen training! Is invaltrainer op de maandag- of donderdagavond. Naast lopen maakt hij in de zomer zijn rondjes op de racefiets en op de zeilboot! Tegenwoordig doet hij ook aan bootcampen.

 

Peter van der Hulst:

Mr. Loopgroep Bedum! Viel al eens een aantal keren in. In nood is er een beroep op Peter te doen. Heeft een enorme erelijst waarop onderen andere 56 (!) marathons staan. Is de beheerder van de mooie site van Loopgroep Bedum. En is inmiddels ook erelid van deze club!

 

Wim Rosing:

Wim is invaltrainer op de maandag of donderdagavond. Probeert elke maand voor zichzelf een afstand van100 kilometer te rennen (wat de laatste 2 jaren niet meer gelukt is). Naast lopen is Wim ook nog een begendadigde sprinter op de racefiets.

 

Thom Snijder:

Tevens trainer bij Loopgroep Bedum en bovendien kilometervreter. Heeft inmiddels 9 officiele marathons gelopen en heeft op 31 mei 2020 tijdens de corona periode individueel zijn 10e marathon gelopen! Zijn beste tijd was in 2019 op Terschelling, tijdens de berenloop liep hij daar een tijd van 3:50:48. Is nu in nood gevallen invaller op de maandagavond en of donderdagavond.