Run&Relax

Tadelungt (Yoga) en Petersport (Hardlopen) gaan samenwerken, Run and relax.

Artikel datum: 5-10-16

Iedere 2e zaterdag van de maand in november t/m februari.

Altijd al een keer willen hardlopen? Maar je wist nog niet hoe je moest beginnen? Dan is dit een mooie kans om eens in te stappen. Of wou je altijd al een keer met yoga beginnen maar wist je niet hoe en waar? Kom je dan bij ons aansluiten.

Wat gaan we doen?

Vanaf november gaan we elke 2e zaterdag vanaf 9.30 uur, 3 kwartier hardlopen/joggen. Als je beginner bent, zal hardlooptrainer Peter je van de juiste tips &trics voorzien. Nadat je flink je spieren hebt gebruikt is het tijd voor een cooling down. Eerst vullen we mineralen en vitaminen aan door het nuttigen van een smoothie,  waarna  we samen met yoga teacher Esther de yogamatten opzoeken voor een 45 minuten durende yoga sessie. Yin yoga heeft een herstellende werking en zorgt voor meer flexibiliteit. Na afloop voel je je voldaan, vol energie en heerlijk ontspannen.

Wil je op deze zaterdagen aan beide lessen meedoen, dan is er een maximaal aantal deelnemers van 6 personen.

Wat: Hardlopen – Yoga

Door wie: Peter en Esther, www.petersport.nl en www.tadelungt.nl

Waar: Start vuurtoren, Reitdiephaven. Vervolgens Yoga op de Hoogeweg 46.

Wanneer:12 november, 10 december, 7 januari, 11 februari.

Tijd: 9.30 uur- ca. 11.15 uur.

Kosten: € 50,00, voor 4x hardlopen en yoga. Alleen voor een  zaterdag € 15,00, mits er natuurlijk nog een plaats over is.

Aanmelden: pjpettinga@hotmail.com of info@tadelungt.nl (voor beiden of individueel).

================================================================================

Je kunt ook de keuze maken voor alleen het hardlopen op 12 november, 10 december, 7 januari of 11 februari.     Hiervoor betaal je               € 12,50. (Of per deelname aan het hardlopen op een zaterdag € 3,50).