Loopgroep in de wijk Reitdiep

 

Welkom bij Petersport.

Petersport is een loopgroep in Groningen uit de wijk Reitdiep. Wij lopen voornamelijk in de wijk Reitdiep, maar maken ook wel uitstapjes richting Zernike, Gravenburg, De Held of trainen wel eens in het noorderplantsoen. Wij trainen op de maandagavond onder begeleiding van een trainer, de trainingen duren ca. een uur. Voor elk niveau hebben we een programma, of je nu starter bent of al enkele jaren aan hardlopen doet.

Inmiddels hebben we in onze Reitdiepwijk ook onze eigen run! Namelijk de ReitdiephavenRun. Voor meer informatie over deze run verwijs ik je naar www.reitdiephavenrun.nl.

Ook kunnen we een clinic geven op locatie, meerdere trainingen zijn ook bespreekbaar.

Als je ook eens wilt meedoen bij Petersport dan kun je je via het menu Contact / aanmelden opgeven. Je kunt altijd zo een keer meelopen.

Met sportieve groeten,

Peter

 

 

Beginners clinic

Kennis maken met hardlopen:

Vanaf woensdagavond 24 april geef ik weer een loopclinic. Dit is echt weer voor de beginnende hardloper. De trainingen zijn vanaf 19.30 tot 20.30 uur. We verzamelen ons voor deze trainingen boven in de fitnessruimte van Wefitness. Graag wel van tevoren opgeven via petersport.nl/contact-aanmelden De data zijn 24 april, 1 mei, 8 mei,15 mei en 22 mei. De kosten zijn € 12,50. Op zondag 26 mei is weer de WefitnessReitdiephavenRun.

Nieuwjaarstraining

Op 1 januari was de 1e heuveltraining van het nieuwe jaar weer een feit. Maar liefst 16 Noordelijke toplopers hadden de moeite genomen om zich om 12.00 uur in de middag te verzamelen in het Noorderplansoen. Na ruim een uur en vijftien minuten was iedereen weer een stuk fitter. De lopers van deze middag kwamen maar liefst uit 7 verschillende loopgroepen! Volgend jaar ook weer op dezelfde dag, dezelfde tijd. 

De beste (sportieve) wensen voor 2019.

Pagina's