Loopgroep in de wijk Reitdiep

 

Welkom bij Petersport.

 

Petersport is een loopgroep uit Groningen in de wijk Reitdiep. Wij lopen voornamelijk in de wijk Reitdiep, maar maken ook wel uitstapjes richting het nabijgelegen Zernike, Gravenburg of De Held. Ook trainen we wel eens op de heuvels van het Noorderplantsoen of op en om de Kardingerbult. Wij trainen op de maandagavond en vanaf 31 oktober nu ook op de donderdagavond. De trainingen duren ruim een uur. Voor de maandagavond is er een stop voor nieuwe lopers. Voor de donderdagavond is er nog wel voldoende ruimte. Om mee te kunnen lopen is een beetje basisconditie toch wel gewenst. Begin april wordt er altijd een clinic gegeven voor de beginnende loper. Verder is de Nieuwjaars training en de zomeravond duurloop op 21 juni vaste prik geworden.

In onze Reitdiepwijk is ook onze eigen run! Namelijk de ReitdiephavenRun. Voor meer informatie over deze run verwijs ik je naar www.reitdiephavenrun.nl. In 2020 is de 8e editie alweer!

Als je ook eens wilt meedoen bij Petersport dan kun je je via het menu Contact / aanmelden opgeven. Je kunt altijd zo een keer meelopen.

Met sportieve groeten,

Peter